Αργύρης Αγγέλου: «Η αλήθεια είναι ότι στο Παρά Πέντε ποτέ δεν σφαχτήκαμε»

Αργύρης Αγγέλου

«Η δικιά μου η βερσιόν είναι πως επειδή αυτή η σειρά πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε πολύ...»

Ο Αργύρης Αγγέλου καλεσμένος στο Καλοκαίρι μαζί στις 10 ρωτήθηκε για την παρέα του Παρά Πέντε, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο ίδιος απέφυγε να αναφερθεί συγκεκριμένα, λέγοντας πως η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που αναδιαστήματα έρχεσαι κοντά με κάποιους ανθρώπους και με κάποιους απομακρύνεται όταν τελειώνουν οι δουλειές. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν «σφάχτηκαν» μεταξύ τους…

«Θα μπορούσαμε να παίζουμε συνέχεια μαζί γιατί ήταν μια ομάδα που ταίριαξε. Όταν ταιριάζεις με κάποιους μπορείς πολύ εύκολα να φανταστείς αυτό που λες, όχι μόνο αν είσαι θεατής και το βλέπεις, αλλά και για εμάς που συμμετείχαμε. Η δουλειά μας καλώς ή κακώς έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό, όταν δουλεύεις με κάποιους… και με τον Νίκο τότε βρισκόμασταν, βγαίναμε, έρχονταν σπίτι και τρώγαμε. Είναι η φύση της δουλειάς αυτή. Συναναστρέφεσαι με τόσο κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν, κάποιοι άνθρωποι δεν θα μείνουν με την έννοια της καθημερινότητας, αλλά είδα τον Νίκο και είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Με τους ανθρώπους που έχεις δεθεί κι έχεις ταιριάξει δεν αλλάζει τίποτα. Απλά με κάποιους συμβαίνει αυτό το κάτι που τους κρατάς. Αλλά αυτό για να συμβεί πρέπει να είναι αμοιβαίο.

Η δικιά μου η βερσιόν είναι πως επειδή αυτή η σειρά πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε πολύ, κάθετί που έχει πάει καλά και έχει αγαπηθεί πολύ, έχει από πίσω έναν μύθο κι έχει ένα σούσουρο. Και τότε που παίζαμε στην σειρά ακούγονταν «τέρατα». Ότι ζητούσαμε πολλά λεφτά, ότι τσακωνόμασταν μεταξύ μας για το ποιος να είναι πρώτος και δεύτερος, ζήλειες κλπ. Καθετί που έχει κάνει επιτυχία, το βλέπω κι από άλλες επιτυχημένες δουλειές υπάρχει από πίσω ένα σούσουρο. Η αλήθεια ότι ποτέ δεν σφαχτήκαμε και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είχα αρνητική σκέψη για οποιονδήποτε έχω ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στη ζωή μου. Τους θυμάμαι όλους τόσο έντονα και με τόση αγάπη. Ήταν δυο χρόνια γεμάτα με πολλή δουλειά και πολλή κούραση. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόση κούραση. Αλλά δεν φαινόταν γιατί το χαιρόμασταν».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!