Αρένα: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αντρέας

Αρένα

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αρένα»; Στο STAR στις 17:55.

Αρένα – 1ος Κύκλος – Επεισόδιο 60
[dfp_ads id=236982]

Ο Τίμος συμβουλεύει τη Ράνια να σκεφτεί σοβαρά τη συγκατοίκηση με τα παιδιά, καθώς διακρίνει πως δεν τους ενώνει μόνο φιλία. Εκείνη, με τη σειρά της, τον συμβουλεύει να ξεκολλήσει από την Αμάντα και να κοιτάξει μπροστά. Η Jane πηγαίνει τη Μελίσσα στο πατρικό της και την προτρέπει να θυμηθεί τις καλές στιγμές, που έχει περάσει εκεί. Η Μελίσσα όμως ξαναζεί τις εικόνες της εγκατάλειψης.

Η Ήβη επισκέπτεται τον Σωτήρη γεμάτη παράπονο για τη στάση του Αντρέα, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Jane. Ζορισμένος κι εκείνος από την απόρριψη της Αμάντας, τη φιλάει. Ο Αντρέας βρίσκει τη Μελίσσα στο πατρικό και μαλώνουν για μια ακόμη φορά για το κόλλημά του με τη Jane.

Η Μελίσσα τού αποκαλύπτει πως η Jane πέθανε και μετά βρίσκει παρηγοριά στο σπίτι του Τίμου. Ο Τίμος με τη Μελίσσα έρχονται πολύ κοντά. Τους διακόπτει όμως ο Αντρέας, που φτάνει στο σπίτι του Τίμου για να του μιλήσει για τον θάνατο της Jane. Η Μελίσσα κρύβεται στην κρεβατοκάμαρα. Ο Αντρέας, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια της πρώην γυναίκας του…