Αρένα: Ο Σωτήρης απολύει τον Άγγελο κι εκείνος τον απειλεί!

Αρένα

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς Αρένα; Στις 17:55 στο STAR.

Αρένα – 1ος Κύκλος – Επεισόδιο 55

Η Δάφνη προφασίζεται ότι είναι άρρωστη για να μην πάει στο σχολείο και να συναντήσει τον Κλέαρχο με τη Μυρτώ. Η Ήβη ετοιμάζεται να συναντήσει τον Σωτήρη για την εκδήλωση, που ετοιμάζουν. Η Jane λέει στην Αμάντα για την αρρώστια της και την παρακαλεί να μην πει σε κανέναν ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Μελίσσα συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην ενδώσει στον Κλέαρχο, αν δεν είναι σίγουρη.

[dfp_ads id=236982]

Η Πεπίτα και ο Μάριος, μετά τη νύχτα που προηγήθηκε, βρίσκονται και οι δύο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Ήβη αναλαμβάνει να πείσει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να μειώσει την τιμή για την αίθουσα της εκδήλωσης και ο Σωτήρης τής υπόσχεται ένα δείπνο μόνο για τους δυο τους. Στα γραφεία της Αrena, η Σύλβια και ο Αντρέας προβληματίζονται για το αν πρέπει να συνεχίσουν τους πειραματισμούς, αφού δεν πέτυχαν να επιβάλουν το νέο προφίλ της Αμάντας.

Τα αίματα ανάβουν ανάμεσα στη Μελίσσα και τον Τίμο, σχετικά με την καλλιτεχνική αυτονομία τους. Η Ήβη πηγαίνει στο ξενοδοχείο και βλέπει έκπληκτη την Αμάντα να βγαίνει από αυτό. Στο μπαράκι, η Ράνια απελπίζεται από την κατάσταση του Μάριου και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου και του Άγγελου. Στο μεταξύ, ο Άγγελος πηγαίνει στο γραφείο του Σωτήρη για να του ζητήσει προκαταβολή. Εκείνος του ανακοινώνει την απόλυσή του, αλλά ο Άγγελος τον απειλεί ότι ξέρει τα μυστικά του…