Απρόσμενη είσοδος στο «Έλα στη θέση μου» – Η γυναίκα που αναστατώνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έλα στη θέση μου

Από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA και το "Έλα στη θέση μου"...

Με εφόδιο την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA.

Η καθημερινή σειρά, της οποία το σενάριο υπογράφουν η Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης, υπόσχεται και πάλι να προσφέρει τους τηλεθεατές πολλές στιγμές γέλιου, ανατροπών αλλά και συγκινήσεων!

Στα νέα επεισόδια, μάλιστα, του ‘Έλα στη θέση μου» αναμένεται να εισβάλλει μια νέα γυναίκα στη ζωή του Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και θα προκαλέσει μεγάλες αλλαγές. Έναν ρόλο τον οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαριάνθης Καπετάνου στο Tv O’ Clock, θα υποδυθεί η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα συμβούν στη ζωή του Βλάση, μετά την αγορά της σχολής από τον ίδιο, και ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να τον προσεγγίζει. Ειδικότερα, η Φαίη εγκαταλείπει τον Βλάση και φεύγει με το παιδί στο Πήλιο, όπως του προανήγγειλε. Συνάμα, όμως, τον αφήνει και η Μαρίνα που αισθάνεται προδομένη και απογοητευμένη.

Ο ήρωας, συντετριμμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του, βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή της ζωής του, που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Όμως, ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να έρθει και να ανατρέψει όσα ήξερε μέχρι τώρα ο Βλάσης. Ο λόγος για μια νέα ηρωίδα την οποία θα υποδυθεί η Φιόνα Γεωργιάδη. Η κοπέλα θα μπει στη ζωή του πρωταγωνιστή φέρνοντας αλλαγές σε αυτήν.

Φιόνα Γεωργιάδη

Οι ιθύνοντες της σειράς επέλεξαν την ηθοποιό ώστε να υποδυθεί έναν από τους δύο γυναικείους ρόλους που εισάγονται τη νέα σεζόν και οδηγούν τους ήρωες σε ακόμα περισσότερες περιπέτειες και ξεχωριστές ιστορίες.

Έτσι, λοιπόν, μια νέα εποχή για τον Βλάση ξεκινά με ένα πρόσωπο διαφορετικό και καινούργιο στη ζωή του. Ένα πρόσωπο που θα τον βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του και θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά. Ωστόσο, το δίλημμα παραμένει πάντα να και δεν είναι άλλο από το πως πρέπει να διαχειριστεί ο ίδιος το θέμα με την Φαίη για να μην απομακρυνθεί για πάντα από το παιδί του.