Απόψε επιστρέφει ο «Doctor Who»

Διαβάστε φωτογραφίες από την νέα σεζόν της σειράς

Ο γνωστός ηθοποιός Christopher Eccleston ενσαρκώνει τον ήρωα, τον οποίο συνοδεύει σε όλες του τις περιπέτειες η Rose Tyler, την οποία υποδύεται η Billie Piper. Μαζί αντιμετωπίζουν όλες τις νέες προκλήσεις αλλά και τους παλιούς εχθρούς του Doctor Who, τους Daleks.

Ο δημοφιλής ήρωας ταξιδεύει στο χρόνο και το διάστημα και προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μεγάλες απειλές, δείχνοντας στη Rose έναν κόσμο πέρα από τη φαντασία της.

Η παραγωγή του BBC βασίζεται στην αρχική σειρά, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη δράση, ένταση και δραματικές στιγμές.

Η σειρά, στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι ηθοποιοί, είναι γυρισμένη με υψηλές προδιαγραφές, τα καλύτερα σπέσιαλ εφέ και έχει γραφτεί από μία εξαιρετική ομάδα σεναριογράφων. Στην Αγγλία, το μερίδιο τηλεθέασης όταν έκανε πρεμιέρα έφτασε το 45%, κρατώντας το στην κορυφή της απογευματινής ζώνης και σημείωνε μέσο όρο 40% επί της συνολικής τηλεθέασης.

Κυριάρχησε στα National Television Awards, και είχε επιτυχίες σε πολλούς ακόμη θεσμούς. Ο Doctor Who έχει κάνει το γύρο του κόσμου με μεγάλη επιτυχία, γοητεύοντας τους τηλεθεατές στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιταλία, την Κορέα και τη Νέα Ζηλανδία.

Η βραβευμένη σειρά του BBC, ξεκινά σήμερα και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 19.45.