ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι καινούργια σειρά ετοιμάζει το MEGA

Οι συναντήσεις πήγαν καλά και πήρε το «πράσινο» φως για να ξεκινήσουν την προετοιμασία. Έτσι την επόμενη σεζόν μία ακόμα καινούργια σειρά θα βγει από το MEGA που συνεχίζει να στηρίζει την παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, εκτός από την καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και τη σειρά «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη, εγκρίθηκε μία ακόμα, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Αλεξάνδρα Κ*, όπως υπογράφει και στα βιβλία της, αλλά και στο περιοδικό Cosmopolitan, όπου αρθρογραφεί.

Η νεαρή συγγραφέας λοιπόν έχει σπουδάσει και θέατρο και έχοντας κυκλοφορήσει τρία βιβλία αποφάσισε να γράψει ένα σενάριο που κατέθεσε στο MEGA και το οποίο τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Η ιστορία αναφέρεται σε τρεις γυναίκες και στο πώς αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους.

Και μην πάει το μυαλό σας στο «Sex and the city», ούτε στα «Girls», αφού οι ηλικίας 30 ετών περίπου ηρωίδες είναι πιο… καθημερινές από τις αμερικανίδες. Με αυτή τη σειρά μάλιστα στο κανάλι της Μεσογείων πιστεύουν ότι θα πιάσουν πολύ το γυναικείο κοινό, αφού είναι μία σειρά που απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες που θέλουν να τις μάθουν… όσο μπορούν, βεβαίως, βεβαίως!

Το σενάριο είναι πολύ ανατρεπτικό και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το ίδιο αναμένεται να γίνει και σκηνοθετικά, αφού θα την κάνει ο Στέφανος Μπλάτσος που μεταξύ άλλων γνωστών τηλεοπτικών σειρών έχει σκηνοθετήσει (από το δεύτερο κύκλο και μετά) την πολύ πετυχημένη σειρά «Singles», που αναφερόταν κι αυτή στην καθημερινότητα και τις σχέσεις νέων ανθρώπων.

Προς το παρόν δεν έχουν επιλεγεί οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τις ηρωίδες και τους ήρωες της Αλεξάνδρας Κ*, αλλά είναι σίγουρο πως η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το MEGA τον Φεβρουάριο του 2015.

Γρηγόρης Μελάς