ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πως η κρίση βάζει …ψαλίδι και στη «Ζωή της άλλης»

Διαβάστε για την επιμύκυνση επεισοδίων και πως θα προβάλλεται από το Γενάρη.

Οι περικοπές λοιπόν είναι μονόδρομος. Έτσι μετά  το «Money Drop» που πλέον θα παίζει κονσέρβα – την πέταξε την σπόντα του ο Γρηγόρης το προηγούμενο Σάββατο «Σαν το ζωντανό δεν είναι τίποτα» – σειρά έχει τώρα «Η Ζωή της Άλλης». Στο «Νησί» περιμέναμε να γίνει εξοικονόμηση επεισοδίων, στην καθημερινή σειρά θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες αποφασίστηκε από Γενάρη οι περιπέτειες της Ξένιας και της Ελπίδας να παίζουν τρεις φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά. Έτσι θα μείνει «στοκ» περί τα 50 επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.  Η απόφαση αυτή της διεύθυνσης προγράμματος του MEGA συνδέεται άμεσα με αυτήν τον προηγούμενων ημερών να προχωρήσουν κανονικά οι «Los Roldan» που θα αντικαταστήσουν τα «Μυστικά της Εδέμ» όχι όμως και δεύτερη καθημερινή σειρά που αρχικά είχε προαναγγείλει το κανάλι της Μεσογείων.

 Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ενημερωθεί εξ’ ου και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Κάπως έτσι βρήκε και η Κάτια Δανδουλάκη τον χρόνο να περάσει λίγες μέρες φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο.

 Έτσι όσοι περιμένετε το φινάλε της σειράς  υπομονή μέχρι την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.