ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη «Μοντέρνα οικογένεια»

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η καινούργια σειρά «Μοντέρνα οικογένεια», αφού σκοπός του MEGA είναι να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

 Η μεταφορά στα ελληνικά της αμερικάνικης δημοφιλούς σειράς, της «Modern Family», ξεκίνησε γυρίσματα στην αρχή της βδομάδας και τα γυρίσματα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.

Η σειρά παρακολουθεί την καθημερινότητα τριών οικογενειών που είναι συγγενείς. Σύμφωνα με τη διασκευή που κάνει στα ελληνικά ο Αποστόλης Τσαούσογλου, ο Τάκης είναι ο… επικεφαλής αυτής της «Μοντέρνας οικογένειας», ο οποίος χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν (Κλέλια Ρένεση), μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, που έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο, που θα τον υποδυθεί ο μικρός Άλκης Παναγιωτόπουλος που έχει παίξει στη θεατρική παράσταση «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Το ρόλο του «Τάκη» ερμηνεύει ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από χρόνια.

Ο Τάκης λοιπόν έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τη Φαίη (Ζέτα Δούκα) και τον Δημήτρη (Δημήτρης Μακαλιάς). Η Φαίη με το σύζυγό της Φίλιππο (Κώστα Κόκλα) έχουν τρία παιδιά: τη 16χρονη Δανάη (ρόλο που θα ερμηνεύσει η Κωνσταντίνα Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά), τη 13χρονη Αλεξάνδρα (Μαρία Πατέλη) και το 10χρονο Πάνο (Πέτρος Ζάμπακας). Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.

Ο γιος του Τάκη, ο Δημήτρης, είναι εσωστρεφής και συγκρατημένος, και είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια με τον Λάμπρο (Γιώργος Τζαβάρας), που είναι χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά» και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.Όπως μαθαίνω μάλιστα τα στελέχη του MEGA είναι πολύ ικανοποιημένα από τα πρώτα γυρίσματα της «Μοντέρνας οικογένειας» που σκηνοθετεί ο Πιέρρος Ανδρικάκος και ποντάρουν πολύ στην καινούργια τους σειρά. Αν μάλιστα η ελληνική σειρά ακολουθήσει την πετυχημένη πορεία της αμερικάνικης πρωτότυπης σειράς, τότε η «Μοντέρνα οικογένεια» θα βρίσκεται πολλά χρόνια στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Γρηγόρης Μελάς