ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί κάνουν… πάρτι στα «Κλεμμένα όνειρα»;

Διαβάστε περισσότερα...

Τα «Κλεμμένα όνειρα» καταφέρνουν να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις και να τερματίζουν καθημερινά πρώτα στην κούρσα της τηλεθέασης.

Ωστόσο, παρά την επιτυχία της σειράς, οι συντελεστές της, δεν πετούν και στα σύννεφα γιατί μπορεί η σειρά να εισπράττει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά αυτοί δεν εισέπρατταν τίποτα. Το μόνο που έχουν λάβει μετά από μήνες σκληρής και καθημερινής δουλειάς είναι κάποια μικρή προκαταβολή που πήραν στο τέλος καλοκαιριού. Από κει και πέρα όμως, ενώ το ταμείο της Nielsen γεμίζει από τις τηλεθεάσεις, το ταμείο της σειράς παρέμενε κλειστό για τους συντελεστές. Και λέμε «παρέμενε» γιατί άνοιξε ξανά πριν από λίγες μέρες…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit  λοιπόν, πριν από λίγες μέρες οι συντελεστές της απογευματινής καθημερινής σειράς έλαβαν ξανά κάποια χρήματα. Όχι βέβαια πολλά αλλά… έναντι, όπως συνηθίζεται να γίνεται παντού.

Έστω όμως και αυτά έκαναν τους εργαζόμενους να χαρούν που τόσους μήνες έβλεπαν το «ταμείο» της σειράς να γεμίζει ενώ αυτοί παρέμεναν απλήρωτοι. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι συντελεστές της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» δεν μπορούν να κάνουν και πολλά… όνειρα, καθώς κανείς δεν τους έχει πει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει και αν η σειρά θα εξακολουθήσει να προβάλλεται όλη την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η απογευματινή σειρά πήρε παράταση για κάποια επεισόδια αλλά που δεν επαρκούν για όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Μάλιστα για αυτό το λόγιο και δόθηκε παράταση στα γυρίσματα που θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουνίου, αλλά τα επεισόδια που θα γυριστούν δεν επαρκούν για όλο το υπόλοιπο της επόμενης σεζόν.

Ελπίζουμε λοιπόν ότι τα «Κλεμμένα όνειρα» θα πάρουν το πράσινο φως για όλο το υπόλοιπο της σεζόν και το MEGA δεν θα σταματήσει τη σειρά στα μέσα της, για να προβάλλει κάποια… τούρκικη σειρά.

Διαβάστε ακόμη:

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Σταύρος παραμιλάει στον ύπνο του σκεπτόμενος την Φαίη

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Θεόφιλος αποκαλύπτει στον Σιμόν ότι γνωρίζει το μυστικό του…

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Δημήτρης βλέπει τον Μανώλη και λέει στην Βίκυ πως της άξιζε κάτι καλύτερο

Κλεμμένα Όνειρα: Η Μαρία λάμπει από ευτυχία…

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Σταύρος δηλώνει στο Ρώσο ότι μετάνιωσε που παράτησε τη Μαρία