ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ευχάριστα και δυσάρεστα τα νέα για τα «Κλεμμένα όνειρα»

Η καθημερινή απογευματινή σειρά του MEGA που ξεκίνησε να προβάλλεται την περυσινή σεζόν, σημείωσε πολύ πετυχημένη πορεία.

 Τα «Κλεμμένα όνειρα» αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές που παρέμειναν… κολλημένοι στο κανάλι της Μεσογείων, μετά την ολοκλήρωση της πολύ πετυχημένης σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ». Κι η συγκεκριμένη ώρα έχει μεγάλη σημασία για το MEGA, καθώς είναι το lead in του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους, οπότε τους ενδιαφέρει να «εισπράττουν» υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν τα «Κλεμμένα όνειρα» να πάρουν το πράσινο φως από το κανάλι της Μεσογείων και για την καινούργια σεζόν!

Ωστόσο, οι εξελίξεις και τα νέα που μαθαίνουμε για τη σειρά, είναι ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, από τα ευχάριστα…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χθες οι συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν μετά από καιρό και έκαναν φωτογράφιση για τον καινούργιο κύκλο. Σήμερα μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν ξανά, αλλά αυτή τη φορά για να γυρίσουν τα τρέιλερ που θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για την επιστροφή της σειράς. Να σημειώσουμε δε, ότι το κλίμα χθες, ήταν πολύ ευχάριστο, καθώς οι συντελεστές ήταν ξεκούραστοι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και… πληρωμένοι. Ε, ναι, να το αναφέρουμε, καθώς αυτό έχει καταντήσει να είναι… πρωτότυπο και στο τηλεοπτικό τοπίο!

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στον τηλεοπτικό χώρο, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, με αποτέλεσμα οι συντελεστές ακόμα και πετυχημένων εκπομπών και σειρών να παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην αρχίσουμε να αναφέρουμε τίτλους, γιατί η λίστα θα είναι δυστυχώς, πολύ μεγάλη. Πώς λοιπόν να μην είναι ευχάριστο το κλίμα στη χθεσινή συνάντηση, όταν οι συντελεστές της σειράς λαμβάνουν μέρος των αμοιβών τους και όπως φαίνεται – κι ελπίζουμε- έτσι θα συνεχίσει να γίνεται;

Οπότε, αντίθετα με τους «Βασιλιάδες», που δεν γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά το τι πρόκειται να γίνει, οι εξελίξεις και τα νέα είναι ευχάριστα για τους συντελεστές της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» και μέσα στην επόμενη βδομάδα πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ποια είναι όμως, τα δυσάρεστα νέα που σας αναφέραμε; Όπως φαίνεται λοιπόν, τα «Κλεμμένα όνειρα» θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αναφέραμε και πιο πριν, αναγκάζουν τα στελέχη του MEGA να κάνουν οικονομίες ακόμα και στον προγραμματισμό τους. Με τον έως τώρα λοιπόν σχεδιασμό τους, τα καινούργια επεισόδια της σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Βέβαια, γίνονται προσπάθειες για να ξεκινήσουν την προβολή της νωρίτερα, αλλά ως πιο πιθανό, θεωρείται τελικά ότι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα περιμένουν έναν ακόμα μήνα πριν δουν τα καινούργια επεισόδια.

Ε, το ότι θα βγουν όμως στον αέρα, είναι μία ευχάριστη πλευρά των… δυσάρεστων νέων. Το θέμα είναι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και τα προγράμματα των σταθμών να γεμίζουν με ελληνικές παραγωγές, έστω και καθυστερημένα…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μελ Γκίμπσον θα παίξει στον Σουλεϊμάν!