Αποχωρούν τρεις βασικοί πρωταγωνιστές από τα Κλεμμένα Όνειρα!

Μετέωρο παραμένει το μέλλον της σειράς...

Τα οικονομικά προβλήματα από τη μία και οι αλλεπάλληλες αποχωρήσεις πρωταγωνιστών, από την άλλη, καθιστούν επισφαλή τη συνέχιση της σειράς Κλεμμένα Όνειρα την προσεχή σεζόν. Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής Άνωση σχετικά με το αν θα εγκριθεί νέος κύκλος επεισοδίων, το καστ του σίριαλ φυλλορροεί…

Μετά την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δήλωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά, όπως γράφει η εφημερίδα REAL, δύο επίσης βασικοί πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του MEGA ξεκαθάρισαν ότι, ακόμα και αν η σειρά συνεχιστεί του χρόνου, οι ίδιοι δεν θα μετέχουν. Πρόκειται για τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο οποίος τους επόμενους μήνες θα εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία δήλωσε ότι έχει κουραστεί από τα καθημερινά γυρίσματα και επιθυμεί να αποχωρήσει. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα, το MEGA ζητά από την εταιρεία παραγωγής να συνδράμει οικονομικά, ενώ η Άνωση πετά το μπαλάκι πίσω στο κανάλι, ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ για μια καθημερινή παραγωγή. Η τελική απόφαση είναι θέμα ημερών.

Διαβάστε ακόμα:

Θα λύσουν τα μυστήρια στα «Κλεμμένα όνειρα»;