Αποχώρηση – βόμβα στις «8 Λέξεις»

8 Λέξεις

"Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να έχω και τον χρόνο να το κάνω"

Μια αποχώρηση από τον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις» έγινε γνωστή από την ίδια την ηθοποιό που έχει κατορθώσει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού μέσα από το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο λόγος για την Δανάη Παππά, η οποία αποκάλυψε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη πως δεν θα συνεχίσει στο σίριαλ.

«Δεν θα συνεχίσουμε τηλεοπτικά με τον Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί να κάνω εγώ ένα διάλειμμα από την Κύπρο αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» σημείωσε με νόημα η Δανά Παππά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να έχω και τον χρόνο να το κάνω. Να μην με εμποδίζουν οι πτήσεις γιατί είναι κάτι το οποίο είναι κουραστικό από μόνο του. Δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα είναι ένα μικρό βάσανο» συμπλήρωσε η ηθοποιός. «Το συζήτησα με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν καιρό. Το σκεφτόμουν από την αρχή των 8 Λέξεων. Ήταν μια πολύ ωραία κουβέντα κλεισίματος. Ότι δηλαδή ναι μεν χωρίζουν οι δρόμοι μας αλλά θα σκέφτεται ο ένας τον άλλον και θα συνεχίζει να είναι ο ένας στην καρδιά του άλλου».

Όσον αφορά στη στιγμή της ενημέρωσης από την ηθοποιό πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το σίριαλ, η Δανάη Παππά παραδέχθηκε πως έκλαιγε ενώ «για όσους παρακολουθούν το σίριαλ θα είναι πολύ αναμενόμενο πως θα φύγει η Ρωξάνη».