Από ζευγάρι στα «Εγκλήματα» ζευγάρι και στη νέα σειρά του Star

Εγκλήματα

Η νέα κωμωδία "Στα Σύνορα" έρχεται το φθινόπωρο στους δέκτες μας.

Μετά την επιτυχία του «IQ 160», το Star επενδύει και πάλι στην κωμωδία, αυτή τη φορά μέσα από το σενάριο της σειράς Στα Σύνορα. Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό στη νέα κωμική σειρά του Star που θα κρατήσει την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τον χειμώνα που έρχεται.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καινούργιας κωμωδίας αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί θα υποδυθούν το ζευγάρι για δεύτερη φορά στην τηλεοπτική τους πορεία, αφού πριν από 24 χρόνια το είχαν επαναλάβει ως παράνομοι εραστές στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1.

Σε ένα χωριό, κοντά στα σύνορα, μία αξιαγάπητη γιαγιά ζει με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, επιστρέφει από τις σπουδές της, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν, γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο ίδιο χωριό.

Πώς θα αντιμετωπίσουν τη σπίθα που δημιουργείται ανάμεσά τους; Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό; Και πώς θα αντιδράσει εκείνη, όταν ενημερωθεί ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της δεν είναι και τόσο νόμιμη;

Ένα θεότρελο χωριό με απίθανους κατοίκους. Μία δαιμόνια γιαγιά, που λύνει και δένει. Μία επιχείρηση λαθρεμπορίου, που αναζητά… διάδοχο. Ένα κορίτσι, με πολλούς υποψήφιους μνηστήρες. Και ένας αστυνομικός, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει… αλλά και να επιβάλλει το νόμο.

Μπορεί ο έρωτας να γεννηθεί, ακόμα και κάτω από τις πλέον απρόβλεπτες συνθήκες;

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Διακάκης.