Από τις Άγριες Μέλισσες στην “Αγγελική” του Alpha – «Όλα τα ταξίδια έχουν το τέλος τους»

Άγριες Μέλισσες

Ποιος ηθοποιός φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και μπαίνει στη νέα σειρά του Alpha;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, που ήταν και η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο “γυαλί” και πλέον ανοίγει τα φτερά του γι’ αλλού.

Ο Γιώργης Παρταλίδης που υποδύθηκε τον Άγγελο, τον εγγονό του Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “all4fun” και τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη, όπου αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη σειρά του ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν θα τον δούμε στην “Αγγελική” που ξεκινάει στον Alpha.

Γιώργης Παρταλίδης

«Οι Άγριες Μέλισσες προέκυψαν από μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε με την Μιράντα Ρωσταντή, που με έφερε σε επικοινωνία με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς. Κάναμε μια συνάντηση μαζί του και μέσα σε μια βδομάδα ξεκίνησα γυρίσματα. Το συνεργείο ήτανε εξαιρετικό, ωραίοι άνθρωποι με εμπειρία και επαγγελματισμό. Γνώρισα πολύ όμορφο κόσμο πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Ήταν μεγάλη τιμή να παίζω πλάι τους. Το κοινό είχε ήδη αγαπήσει αυτή τη δουλειά πριν να εμφανιστεί ο ρόλος μου σε αυτή, οπότε δέχτηκα κι εγώ την αγάπη του από την προβολή του πρώτου επεισοδίου που συμμετείχα.

Γιώργης Παρταλίδης

Ο Άγγελος, ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι ένα αγόρι 15 ετών, που ζει με την μητέρα του στη Λάρισα. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, τον Σπύρο, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο όταν εκείνος ήταν μωρό. Είναι άριστος μαθητής και θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα γινόταν και ο πατέρας του αν δεν είχε φύγει για τον πόλεμο. Είναι ένα παιδί με μια μεγάλη πληγή που μου ήταν ανοίκεια, αλλά και με το «σύνδρομο του καλού μαθητή» τον οποίο είχα κι εγώ στα 15 μου. Από την πρώτη συνάντηση με τον σκηνοθέτη κατάλαβα πού έπρεπε να κατευθυνθώ ερμηνευτικά και από τότε η συνεργασία μας κύλησε σούπερ, όπως και με όλο το τιμ.

Γιώργης Παρταλίδης

Ήταν ένα βάπτισμα για μένα οι Άγριες Μέλισσες, γιατί δεν είχα ξαναπαίξει στην τηλεόραση. Χάρηκα πολύ που η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από μια αξιόλογη σειρά, με ηθοποιούς που θαύμαζα σε θεατρικές παραστάσεις. Θα μου λείψει, αλλά όλα τα ταξίδια έχουν το τέλος τους. Έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την “Αγγελική” μια νέα σειρά στον Alpha, με ανάλογες περιπτώσεις εξαιρετικών ηθοποιών», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργης Παρταλίδης.

Πηγή: All4fun.gr