Άπιστος: Το δημοσίευμα που πυροδοτεί νέα σύγκρουση ανάμεσα σε Ασιγιά και Βολκάν

Άπιστος

Άπιστος, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Άπιστος, Δευτέρα 8 Αυγούστου, Επεισόδιο 49: Είναι τα εγκαίνια στη μπουτίκ της Ντερίν και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στους εορτασμούς. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη, και καταφτάνει μαζί με τον Σινάν. Ο Βολκάν δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή.

Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Άπιστος, Δευτέρα 8 Αυγούστου, Επεισόδιο 50: Η κυρία Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους. Ο κύριος Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό. Ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Άπιστος, Δευτέρα 8 Αυγούστου, Επεισόδιο 51: Η κυρία Γκιονούλ συναντά κρυφά τον Σελτζούκ και του προσφέρει χρήματα για να εξαφανιστεί από τη ζωή της οικογένειάς της. Ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν.

Η Ασιγιά προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη – εξάλλου ως χωρισμένη γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει. Όμως ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά.