Άπιστος: Νέα μυστικά αποκαλύπτονται για Ασιγιά και Ντερίν

Άπιστος

Άπιστος, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Άπιστος, Δευτέρα 22 Αυγούστου, Επεισόδιο 74: Ο Βολκάν ξεκαθαρίζει στην Ντερίν ότι είναι μαζί της μονάχα μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο μωρό τους, και πως ο γάμος τους έχει πάψει να είναι ευτυχισμένος εδώ και πολύ καιρό. Εν τω μεταξύ, η μυστηριώδης γυναίκα που επισκέφτηκε την Ασιγιά, της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της οικογένειάς της.

Άπιστος, Δευτέρα 22 Αυγούστου, Επεισόδιο 75: Η Ντερίν κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά, σκοπεύοντας να το χρησιμοποιήσει, όπως πάντα, για να την πληγώσει. Τα γενέθλια του Αλί πλησιάζουν, και το παιδί θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Κάτι που είναι δύσκολο για τη Ντερίν να αποδεχθεί.

Άπιστος, Δευτέρα 22 Αυγούστου, Επεισόδιο 76: Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη αποκάλυψη. Όμως αυτή τη φορά η Ασιγιά αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό που κρύβει τόσο καιρό η Ντερίν από τον Βολκάν.