Άπιστος: Η ζωή της Ντερίν καταρρέει

Άπιστος

Άπιστος, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Άπιστος, Τρίτη 9 Αυγούστου – Επεισόδια 52, 53 και 54 – Η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για τον διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ. Ταυτόχρονα, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του κυρίου Χαλούκ. Η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν παραδέχεται ανοιχτά στην Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά. Η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του.

Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του και στην ίδια την Ασιγιά και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν. Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν την θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.