Άπιστος: Η Ντερίν στήνει παγίδα και η Ασιγιά χάνει τον έλεγχο

Άπιστος

Άπιστος, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Άπιστος, Τετάρτη 10 Αυγούστου – Επεισόδια 55, 56 και 57 – Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω. Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της, και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί πως το δικό τους διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως το δικό του με την Ασιγιά, και πως δεν τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Ο Βολκάν ξέρει πως αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Εν τω μεταξύ, όλα τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή.

Ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της. Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν, και όταν γυρίζει σπίτι τους να μιλήσουν, δεν τη βρίσκει εκεί. Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο.