Aπαγωγή και έρωτας μυστήριο,προσεχώς στην «Εδέμ»

Διαβάστε: Απαγωγή και έρωτας μυστήριο

Ο Λουκάς και ο Λευτέρης έχουν τελικά τα διαμάντια, όπως αποκαλύπτει το ΛΟΙΠΟΝ. Το ήξεραν το έγκλημα-Νταίζη την παρακολούθησαν και πήραν τα διαμάντια.

Από την άλλη, η Αμαλία που τα βάζει συνεχώς με τον άντρα της Πέτρο Ρούσσο, δεν πάει το μυαλό της ότι ο σύζυγός της θα τα φτιάξει με τη μητέρα της Νόρας, τη Στέλλα, που ήρθε για να τους ανάψει φωτιές, καθώς το φλερτ δεν είναι και τόσο αθώο και τόσο πρόσφατο όσο δείχνει. 

Ο Δημήτρης Μπέλλος, που θα δραπετεύσει και θα θελήσει να εκδικηθεί τη συσπειρωμένη παρέα της Φεγγαρόπετρας θα απαγάγει τη Στέλλα, αλλά τελικά η μητέρα της Νόρας θα βρεθεί σώα και ο Μπέλλος θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή. 
 
Όπως γράφει το ΛΟΙΠΟΝ, η Νόρα θα πρέπει να επιστρατεύσει για άλλη μια φορά όλο το χιούμορ της, ώστε να αντέξει την καινούργια αποκάλυψη: Ο Πέτρος Ρούσσος είναι πατέρας της! 

Η Μελίτα, που αντιμετωπίζει και το χωρισμό της από τον Στέφανο –ευτυχώς προσωρινά– θα γίνει για άλλη μια φορά έξαλλη με τον πατέρα της. Ο Ρούσσος φλερτάρει με τη Στέλλα, αλλά έχει και μυστικά που τινάζουν τη δική της ζωή στον αέρα.

Απ’ ό,τι φαίνεται τα καλύτερα έρχονται στο MEGA, κάθε βράδυ στις 19:00…