Αγγελική: Νέα αλλαγή στην προβολή για τη δραματική σειρά του Alpha

Αγγελική

"Αγγελική" όπως... "Άγριες Μέλισσες" από την ερχόμενη εβδομάδα!

Τι κι αν με την είσοδο του 2021 η «Αγγελική» μεταφέρθηκε από τις 21:00 στις 23:00; Οι φίλοι της δραματικής σειράς του ALPHA θα κληθούν να την ακολουθήσουν, ακόμα μια φορά, στη νέα ώρα προβολής της από την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, η δραματική σειρά «Αγγελική» θα μεταδίδεται πλέον από Δευτέρα μέχρι Πέμπτης στις 22:00. Όπως ακριβώς, δηλαδή, το «θωρηκτό» του ΑΝΤ1 που ακούει στο όνομα «Άγριες Μέλισσες».

Η αλλαγή αυτή θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 22:00 στον ALPHA.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αλλαγή στην προβολή της σειράς έρχεται μόλις δύο εβδομάδες από την προηγούμενη, καθώς από τις 11 Ιανουαρίου η «Αγγελική» ορίστηκε να προβάλλεται τις ίδιες μέρες αλλά στις 23:00.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Στον ομώνυμο ρόλο η Μαίρη Μηνά.
Στον ρόλο της Αθηνάς η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί τους οι: Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.