Αγγελική: Η αδερφής της Αγγελικής, Ζωή Γρηγορίου, φτάνει στο κτήμα

Αγγελική

Όσα θα δούμε απόψε στις 23.00 στην Αγγελική.

Αγγελική – Επεισόδιο 67: Ο Δημήτρης απειλεί την Αγγελική ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο αν δεν πείσει την Αθηνά να τον δει. Όταν τελικά τον δέχεται, της αποκαλύπτει τα αισθήματά του για την Κατερίνα προκαλώντας την οργή της. Η Σοφία λογομαχεί με τη Τζένη και την διώχνει από το σπίτι της κάνοντάς την να πάει να βρει τον Παύλο. Οι δυο τους έχουν μια έντονη συζήτηση μέχρι που τους βρίσκει ο Στέφανος.

Η αδερφή της Αγγελικής, Ζωή Γρηγορίου, φτάνει στο κτήμα. Ο Δημήτρης βρίσκει την Κατερίνα η οποία του λέει για την επίσκεψη του Βασίλη ενώ ταυτόχρονα η Τζένη αποκαλύπτει στην Όλγα το γεγονός ότι η Κατερίνα δουλεύει στον Παύλο.

Η Ναταλία Δήμου, η οποία υποδύεται την  Ζωή Γρηγορίου είναι ετεροθαλής αδερφή της Αγγελικής (Μαίρη Μηνά) από το δεύτερο γάμο της μητέρας  της. Τελείωσε πληροφορική στην Ελλάδα και στη συνέχεια έφυγε στο εξωτερικό, όπου και συνέχισε τις σπουδές της. Πλέον δουλεύει μόνιμα στη Φιλανδία  και η ζωή εκεί της έχει δημιουργήσει αγάπη για την ηρεμία και τη φύση. Στην Ελλάδα έρχεται σχετικά σπάνια για να βλέπει τους δικούς της. Παρόλο που δεν μιλάνε συχνά με την Αγγελική, έχουν πολύ καλή σχέση. Γνωρίζει για το τραύμα της και έχει μάθει από τη μητέρα τους, Γεωργία,  για την επιστροφή της  Αγγελικής στο σπίτι των Αργυρών και την προσπάθειά της να βρει δικαίωση.

Και ο Βασίλης Ντάρμας, ο οποίος υποδύεται τον Φώτη, τον 18χρονο φίλο της Δανάης (Μαριέλα Δουμπού).