Αγγελική: Αποκάλυψη – βόμβα μας επιφυλάσσει το αποψινό επεισόδιο της σειράς

Αγγελική

Αγγελική, απόψε στις 21.00 στον Alpha.

Η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πληροφορείται ότι το μωρό που γέννησε και νόμιζε για νεκρό όλα αυτά τα χρόνια…. ζει! Την αποκάλυψη έκανε ο ντετέκτιβ της Τζένης  (Νάντια Μπουλέ) στην Τζένη. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα. Η Αγγελική κεραυνοβολείται, με αυτή την πληροφορία!

Αγγελική, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά. Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής.

Συμμετέχει η Αθηνά Καραγιώτη στο ρόλο της ψυχιάτρου του Δημήτρη Αργυρού.

Η σειρά «Αγγελική» δεν θα προβληθεί την Πέμπτη 25/2/2021. Η σειρά θα προβάλλεται κανονικά από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου , και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00.