Ανδρέας Κωνσταντίνου και Λευτέρης Ελευθερίου στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

ANT1

Έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας...

Δύο πολύ δυνατά ονόματα ηθοποιών έκλεισαν για τη νέα δραματική σειρά που ετοιμάζει ο ANT1 για την επόμενη σεζόν. Για τη σειρά φαίνεται να επικρατεί μέχρι στιγμής ο τίτλος «Μετά τη φωτιά», ενώ, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, στο σίριαλ θα πρωταγωνιστήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πρόκειται για δύο ονόματα ηθοποιών με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Μικρά Αγγλία και Ουζερί Τσιτσάνης, ενώ είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη μικρή αλλά σημαντική συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες. Από την άλλη, ο Λευτέρης Ελευθερίου ετοιμάζεται για έναν δραματικό ρόλο, ενώ τηλεοπτικά μέχρι σήμερα οι συμμετοχές του ήταν σε κωμικές σειρές.

Το «Μετά τη φωτιά» είναι ένα σίριαλ που έχει προβληθεί με επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού, ενώ για τον ΑΝΤ1 την παραγωγή του έχει αναλάβει η Tanweer Productions. Η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Καραντινάκη και το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ενώ από τις πρώτες γυναίκες ηθοποιούς που συμφώνησαν για πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η προβολή της σειράς θα γίνει την επόμενη σεζόν και θα ολοκληρωθεί σε 80 επεισόδια.