Ανδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Αποστόλη Τότσικα

Ανδρέας Γεωργίου

Όσα λέει ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη του...

Το Τατουάζ έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά και η εβδομαδιαία σειρά Κόκκινο Νυφικό στο ίδιο κανάλι, όπου θα δούμε να πρωταγωνιστεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Από το καστ του Μπρούσκο αρκετοί ηθοποιοί (Ελένη Βαίτσου, Εβελίνα Παπούλια κ.α.) συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον Ανδρέα Γεωργίου στις νέες του σειρές. Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά στο περιοδικό People και στην Σόνια Καζόνι και αναφέρεται στους λόγους που δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Αποστόλη Τότσικα.

Με πολλούς από τους ηθοποιούς του Μπρούσκο συνεργάζεστε στις δύο νέες σειρές του Alpha.

Υπήρχαν ρόλοι που ταίριαζαν γάντι και αφού είχα και την τέλεια συνεργασία και ενεργειακά και επαγγελματικά, γιατί να μην τους έχω; Χαίρομαι που δουλεύουμε ξανά μαζί.

Ανδρέας Γεωργίου: Παραδέχεται τον τσακωμό του με τον Αποστόλη Τότσικα! Ποιος είναι ο λόγος;

Με τον Αποστόλη Τότσικα τι συνέβη; Γράφτηκε ότι τσακωθήκατε, γι’ αυτό δεν του έκανες πρόταση να ξανασυνεργαστείτε.

[dfp_ads id=236982]

Δεν του έκανα πρόταση, γιατί ο Αποστόλης ήταν πρωταγωνιστής στο Μπρούκο, όπως κι εγώ. Με τη λογική που σου είπα στην αρχή, ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ξανά, ένιωθα πως δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε τον Αποστόλη, γιατί καλώς ή κακώς είμαστε η ταμπέλα του Μπρούσκο. Η Ελένη είναι γυναίκα, με άλλο styling, διαφορετικά μαλλιά μεταμορφώνεται. Πάνω σε αυτή τη λογική βασίστηκα. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε ισχύει ότι δεν τον θέλω. Εντάσεις πάνω στη δουλειά πάντα υπάρχουν. Αλλά ούτε με τον Αποστόλη παίξαμε μπουνιές, όπως γράφτηκε, όπως ούτε με την Ελένη ήμασταν ζευγάρι, όπως επίσης γράφτηκε.

Αποστόλης Τότσικας: Τι απαντά στις φήμες για τις εντάσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου στο Μπρούσκο;

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.