Αν ήμουν πλούσιος: Το καστ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1!

Αν ήμουν πλούσιος

Μια νέα, απολαυστική σειρά...

Στις επάλξεις βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 καθώς είναι στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Οι υπεύθυνοι του σταθμού, όσον αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας, έχουν επιλέξει δυνατές ιστορίες και ηχηρά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο για να δώσουν ζωή στους ήρωες των σειρών. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η νέα κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά.

Αν ήμουν πλούσιος

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ τη διασκευή του σεναρίου κάνουν ο Νίκος Παπαδόπουλος, η Μαντώ Αρβανίτη, ο Μάκης Πιτταράς και ο Αντώνης Ανδρής.

Αν ήμουν πλούσιος

Η υπόθεση…

Τι κοινό έχουν ένα ανήλικο κορίτσι που περιμένει να ενηλικιωθεί για να γλιτώσει από την κακιά μητριά του, ένας καταπιεσμένος από τη δουλειά του οικογενειάρχης και ένας κλέφτης αυτοκινήτων; Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και Μάρα Σαρρή, κερδίζουν ένα υπέρογκο ποσό σε μια τυχερή τριπλέτα!

Αν ήμουν πλούσιος

Ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης), μικρομεσαίος, φιλότιμος και καταχρεωμένος, όταν κερδίζει, αντί να ξεχρεώσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα της οικογένειάς του, αγοράζει την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και σκορπάει τα κέρδη βοηθώντας όποιον έχει ανάγκη.

Θα καταφέρει η γυναίκα του να περισώσει κάτι ή θα τιναχθούν όλοι στον αέρα; Από την άλλη, ο Στρατής (Χάρης Τζωρτζάκης), ένας «συμπαθητικός» κλέφτης, θα κρατήσει τον λαχνό που βρίσκει στο αυτοκίνητο που έκλεψε.

Αν ήμουν πλούσιος

Ήρθε η ώρα να ζήσει τη μεγάλη ζωή… Όταν συναντήσει την ιδιοκτήτρια του κλεμμένου αυτοκινήτου, τη Δάφνη (Κατερίνα Γερονικόλου), τα σχέδιά του ανατρέπονται, καθώς θα τον παγιδεύσει ο έρωτας… Παράλληλα, η Σμαράγδα (Τζένη Κάρνου) και ο Νικόλας (Δημήτρης Κολιοδήμος) είναι δύο ορφανά αδέλφια που ζουν με την κακιά μητριά τους, τη Μόνικα (Μπέσυ Μάλφα).

Αν ήμουν πλούσιος

Η Σμαράγδα κερδίζει, αλλά δεν μπορεί να εισπράξει το ποσό γιατί είναι ανήλικη. Θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα και να γλιτώσει από την κακιά μητριά; Την ευτυχία όλων έρχεται να ταράξει ένας μυστηριώδης άντρας, ο Φίλιππος Βρανάς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), που έχει βάλει στο μάτι τους τρεις τυχερούς και τα κέρδη τους.

Αναλυτικά οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά…

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Φίλιππος Βρανάς

Βίκτωρας Πέτσας: Μάνος Βρανάς

Σωτήρης Καλυβάτσης: Σωτήρης Μπουμπλής

Φωτεινή Τσακίρη: Χριστίνα Μπουμπλή

Κάρμεν Ρουγγέρη: Βενετία Δεληλάμπρου

Άρης Αντωνόπουλος: Θεοχάρης Μπουμπλής

Νίκη Σκιιαδαρέση: Μυρτώ Μπουμπλή

Κατερίνα Γερονικολού: Δάφνη Φαλκάνη

Γιάννης Ποιμενίδης: Πέτρος Χαράμης

Χάρης Τζωρτζάκης: Στρατής Παυλόπουλος

Άννα Μενενάκου: Κική Τοπουζίδου

Μπέσυ Μάλφα: Μόνικα Μαυρογιάννη

Μελίνα Σπετσιέρη: Ξένια Αναγνώστου

Τζένη Κάρνου: Σμαράγδα Παπαθανάση

Δημήτρης Κολιοδήμος: Νικόλας Παπαθανάσης

Κώστας Αποστολάκης: Λευτέρης Βαγιόλας

Γεωργία Τσαγκαράκη: Σαββούλα ΒΑγιόλα

Κατερίνα Στικούδη: Φρόσω Βρούβα

Τζέρομ Καλούτα: Ζαφείρης

Σπύρος Ντούγιας: Φοίβος

Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης: Τόλης

Πηγή: MYtv