American Horror Story: Freak Show – Δείτε όλα τα επίσημα teaser που κόβουν την ανάσα!

Έρχεται τον Οκτώβριο και υπόσχεται περισσότερο τρόμο από ποτέ! Δείτε τα βίντεο!

«American Horror Story: Freak Show» ή αλλιώς… ο απόλυτος τρόμος. Τουλάχιστον, αυτό υπόσχονται οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς που αισιώς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της, στις 8 Οκτωβρίου.

Το Freak Show ξεκινά την ιστορία του σε ένα ήσυχο χωριουδάκι το 1952, όπου …παράξενοι άνθρωποι με …ιδιαίτερα χαρίσματα προσπαθούν να επιβιώσουν στον δικό τους τσίρκο. Ήταν η εποχή που οι άνθρωποι παρακολουθούσαν ακόμα live shows με παράξενους ανθρώπους. Ανάμεσά τους θα δούμε τον πιο τρομακτικό κλόουν όλων των εποχών, τη γυναίκα με τα δύο κεφάλια, τον άνθρωπο-φίδι, την ακροβάτη με τα τρία πόδια και πολλούς ακόμα …φρικτούς χαρακτήρες.

Ιδιοκτήτρια του «Freak Show» ποιά άλλη… η μοναδική Jessica Lange που απέσπασε και βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στον πρηγούμενο κύκλο της σειράς. Μαζί της θα δούμε τους: Kathy Bates, Sarah Paulson, Angela Bassett, Frances Conroy, Evan Peters, Emma Roberts, Denis O’Hare, Michael Chiklis, Patti LaBelle, Finn Wittrock και John Carroll Lynch.

Μια σειρά από τρομακτικά teasers έχουν ήδη κυκλοφορήσει κι επισήμως και αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές του σίριαλ.

Απολαύστε τα… αν αντέχετε: