Αλλάζει μέρα το TAMAM! Νέες ανατροπές και δοκιμασίες…

Το πάρτι για τα γενέθλια της Έλλης θα μείνει σε όλους αξέχαστο!

Κάθε Παρασκευή στις 22:15, ξεκινώντας από τις 22 Ιανουαρίου, θα απολαμβάνουν πλέον οι τηλεθεατές την ιστορία του ΤΑΜΑΜ. Στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς έρχονται τα πάνω – κάτω με … ερωτικά φίλτρα, ένταση και πάθος. 

9o επεισόδιο
Ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Έλλη ότι το κορίτσι του Τζέμ είναι η Όλγα. Η Έλλη πέφτει απ’ τα σύννεφα. Δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοια προδοσία. Συμμαχεί με τον Μάρκο να οργανώσουν ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και με μαγικά φίλτρα να ξανακερδίσει την καρδιά του Τζέμ. Ο σκοπός του Μάρκου φυσικά είναι άλλος. Θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά της Μυρτώς.

Η Μυρτώ δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι το σμίξιμο Έλλης – Μάρκου αλλά ο Μετίν δεν της συμπαραστέκεται. Με αφορμή μάλιστα το πάρτι γενεθλίων και την σφοδρή αντίρρηση της Μυρτώς, ο Μετίν θυμώνει και διανυκτερεύει στο κουρείο. Το πάρτι γίνεται, ο Μάρκος βάζει τα μαγικά του φίλτρα στα ποτά, τα ποτά αλλάζουν χέρια αλλά τελικά καταλήγουν εκεί που πρέπει. Οι μόνοι που σμίγουν χωρίς να χρειάζονται τα μαγικά φίλτρα είναι ο Τεό και η Ντιλέκ που ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουν.