Άγριες Μέλισσες: Βιβλίο η άγνωστη ιστορία τους

Άγριες Μέλισσες

Πρόσωπα που «γεννήθηκαν» στις Άγριες Μέλισσες, σε σελίδες σεναρίου, αλλά αγαπήθηκαν… και συνεχίζουν να κερδίζουν με τη ζωή τους στο Διαφάνι χιλιάδες τηλεθεατές.

Κι ενώ τα… σπόιλερ για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες πέφτουν βροχή κανείς δεν ξέρει… ακόμα… τι γινόταν στο Διαφάνι… πριν γίνει το αγαπημένο τηλε-χωριό των τηλεθεατών. Καιρός λοιπόν να μάθουμε για τους ήρωες, τις ζωές τους, τους έρωτες, τα πάθη και τα μίση… πριν από όσα έχουμε δει από τις Άγριες Μέλισσες.

Πώς θα γίνει αυτό; Μα από τους ανθρώπους που έβαλαν το Διαφάνι στην τηλεοπτική ζωή μας, τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη που όχι μόνο έχουν στο μυαλό τους τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, αλλά και τι έγινε… πριν από το ξεκίνημα της πετυχημένης σειράς. Αν και στις «Μέλισσες» έχουμε δει αρκετά φλασμπακ, με αποσπάσματα από το παρελθόν των ηρώων, οι δύο σεναριογράφοι αποφάσισαν να πουν ακόμα περισσότερα από όσα συνέβησαν πριν την εποχή που ξεκίνησε τηλεοπτικά η ιστορία, δηλαδή, όπως λέγεται, το πρίκουελ της αγαπημένης σειράς. Για παράδειγμα, τι συνέβαινε στο σπίτι των Σεβαστών όταν τα αδέρφια ήταν σε νεαρή ηλικία, γιατί έφτασαν σε αυτή την κόντρα Δούκας και Μιλτιάδης, αλλά και πώς «γεννήθηκε» ο έρωτας του Μιλτιάδη με τη μητέρα των αδερφών Σταμίρη, που προκάλεσε πολλές αλλαγές ανάμεσα στις δύο οικογένειες, καθώς… βεβαίως βεβαίως… και το ξεκίνημα του έρωτα μεταξύ Ελένης και Λάμπρου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, όλα αυτά… και πολλά πολλά ακόμα… θα τα μάθουμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις «Ωκεανός» και έχει την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη. Εννοείται πως ο «σχεδιασμός» και της προγενέστερης ιστορίας έχει γίνει μαζί με τον Πέτρο Καλκόβαλη, αφού μαζί δημιούργησαν και τις «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιστορία του βιβλίου ξεκινά με τη γέννηση της Ελένης Σταμίρη και στις σελίδες του θα μάθουμε όσα συνέβησαν μέχρι την εποχή που οι «Άγριες Μέλισσες»… πέταξαν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τραπέζι του ΑΝΤ1 έχει πέσει η ιδέα πως η ιστορία, το πρίκουελ των «Άγριων Μελισσών» θα μπορούσε να γυριστεί σε μίνι σειρά και να προβληθεί την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Ωστόσο σύντομα… κάπου μέσα στις γιορτές… κάπου στις αρχές του καινούργιου χρόνου… οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και δικαιολογημένα εκτιμάται πως πολλοί θα θελήσουμε να μάθουμε όσα συνέβησαν στο Διαφάνι… πριν γίνει αγαπημένος τηλεοπτικός προορισμός χιλιάδων τηλεθεατών…!

Πηγή: newsit.gr