Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή

Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές.

Ο Λάμπρος, στις Άγριες Μέλισσες, είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ξέρει πως, αν το κάνει, ρισκάρει τη ζωή της Ελένης, αλλά, από την άλλη, αν επιλέξει να σωπάσει, οι ένοχοι δεν θα τιμωρηθούν ποτέ. Ο Ακύλας αντιλαμβάνεται πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα σήμανε και το τέλος του και δίνει εντολή στον Ντούνια να σκοτώσουν τον Λάμπρο πριν προλάβει να καταθέσει.

Ο Ντούνιας, από τη δική του πλευρά,  αντιλαμβάνεται πως η επίθεση πρέπει να γίνει μέσα στη φυλακή και δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα άμεσα και χωρίς να αφήσει ίχνη. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή στις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, δεν έχει το αποτέλεσμα που ο Ακύλας επιθυμούσε, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό «MYtv». Ο Λάμπρος καταφέρνει να ξεφύγει και παραμένει ζωντανός, αλλά και μεγάλη απειλή για όσους εμπλέκονται στις εν ψυχρώ δολοφονίες στο βουνό.

Ο Ντούνιας προσπαθεί στη συνέχεια να φυγαδεύσει τον Τόλη, ενώ ο Ξανθός θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες στις Άγριες Μέλισσες. Λίγες ώρες αργότερα, η Βιολέτα ενημερώνεται για όσα συνέβησαν και είναι εκείνη που μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες σοκάρονται. Η Ελένη, στο άκουσμα της είδησης πως ο Λάμπρος δέχτηκε επίθεση, καταρρέει. Δεν ξέρει ούτε τι συνέβη, αλλά ούτε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, και αυτό την τρελαίνει.

Από την άλλη, ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει τα νέα για το αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφθηκε από επιτυχία. Ξέρει πως αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία στις Άγριες Μέλισσες να απαλλαγεί για πάντα από τον Λάμπρο και έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι συνέβη στο βουνό και θα καταφέρει να συνεχίσει αλώβητος τα εγκλήματά του.

Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψει πως το σχέδιό του δεν πήγε όπως το είχε υπολογίσει. Ο Λάμπρος έχει καταφέρει να επιζήσει και ο Ακύλας ψάχνει μανιωδώς τρόπους να καλύψει τα ίχνη του, καθώς, αν ο δάσκαλος μιλήσει, θα έρθει η δική του καταδίκη στις Άγριες Μέλισσες.