Άγριες Μέλισσες: Το παρασκήνιο για τη σκηνή με τη Βιολέττα και τον Κωνσταντή στον στάβλο

Άγριες Μέλισσες

"Εγώ είχα ζητήσει από τη Μελίνα να κάνει τη σκηνή ακόμα πιο..."

Η πολυαναμενόμενη σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες, με τον Κωνσταντή που παίρνει τα ρούχα της Βιολέττας και την αφήνει με τα εσώρουχα στον στάβλο, παίχτηκε στο χτεσινό επεισόδιο της σειράς, κάνοντας μεγάλη αίσθηση. Το πρωί της Παρασκευής, η Θεοφανία Παπαθωμά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε κάποιες παρασκηνιακές λεπτομέρειες.

«Η σκηνή γυρίστηκε σε αληθινό στάβλο που ζουν άλογα. Είχε καθαρό χόρτο κάτω, αλλά μύριζε λίγο», αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά. Αυτό που είπε στη συνέχεια, όμως, για τον Κωνσταντή, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή και βρίζουν τον καημένο. Αυτόν τον Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100 χιλιάδες φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωσε καθόλου καλά. Εντάξει, είναι μια πολύ σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Εγώ είχα ζητήσει από τη Μελίνα να κάνει τη σκηνή ακόμα πιο δραματική», εξομολογήθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια της σκηνής στο επεισόδιο της Δευτέρας, όταν η Βιολέττα θα αναγκαστεί να κυκλοφορήσει με τα εσώρουχα στο Διαφάνι.