Άγριες Μέλισσες: Το καστ της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες

Μία σειρά με πολύ μυστηρίο και δυνατές ιστορίες αγάπης...

Εντυπωσιακά σκηνικά, καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένα δυνατό σενάριο και μία μεγάλη παραγωγή συνθέτουν τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Το σενάριο υπογράφει η επιτυχημένη Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία ο βραβευμένος Λευτέρης Χαρίτος.

Έτσι αρχίζουν όλα…

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, τρεις αδελφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η μεγάλη, που είναι δυναμική, αυστηρή, «αδάμαστη». Το διαπεραστικό βλέμμα της κάνει πολλούς στο χωριό να μαζεύονται στο πέρασμά της.

Η επόμενη είναι η Ασημίνα (Έλλη Τρίγκου), με την τρυφερή καρδιά, το αθώο βλέμμα, τον καλό λόγο για όλους. Και η τελευταία είναι η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Οι άντρες ξεροσταλιάζουν στο πέρασμά της και τα παλικάρια αποζητούν την προσοχή της.

Τρεις αδελφές, που έχουν μάθει να στηρίζονται η μία στην άλλη σαν γροθιά, έρχονται αντιμέτωπες με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας. Μετά τον χαμό της μάνας τους πριν από χρόνια, πρέπει να θάψουν και τον πατέρα τους.

Μένουν ανύπαντρες, χωρίς κανένα στήριγμα, μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους και το βιος τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη.

Ο Σέργιος (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδελφές της.

Η Ελένη ξέρει καλά πως ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια οικονομική συμφωνία, καθώς ο Δούκας εδώ και καιρό έχει βάλει στο μάτι τα χωράφια της οικόγενειάς της. δεν λέει, όμως, μόνο γι’ αυτό το «ναι» η Ελένη.

Όσο κι αν ανησυχούσε για το μέλλον των αδελφών της που τώρα πια τις φρόντιζε σαν μάνα και σαν πατέρας, δεν θα έλεγε ποτέ «ναι» σε έναν άντρα που δεν αγαπούσε. Φταίει που γυρνάει στο χωριό ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκιοτσόπουλος), ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωής της.

Έπειτα από πολλές μεταθέσεις κατάφερε να γυρίσει τον τόπο του ως δάσκαλος του χωριού. Ωστόσο, πλέον είναι παντρεμένος με τη Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη). Κάπως έτσι, ο γάμος της Ελένης με τον Σέργιο γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης (Κατερίνα Διδασκάλου), της μάνας του Σέργιου.

Η επόμενη μέρα, όμως, είναι η αρχή μιας μεγάλης τραγωδίας. Ο Σέργιος εξαφανίζεται ο Δούκας ξεσηκώνει τον κόσμο για να βγει τον γιο του. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα…

Όταν τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο σε μια κακοτράχαλη πλαγιά, ο Δουκάς ορκίζεται εκδίκηση για τον φονιά του πρωτότοκου παιδιού του. Η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο.

Μόνο που αυτή δεν είναι η τελευταία πρόκληση που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν. Η μοίρα θα τις φέρει για μία κόμα φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός), ερωτευτεί παράφορα την Ασημίνα και τη διεκδικήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Λάμπρος συνειδητοποιούν πως παρά το πέρασμα τόσων χρόνων ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει, όμως η πραγματική αιτία του τότε χωρισμού τους που θα έρθει στο φως θα τους συγκλονίσει.

Και μέσα σ’ όλα αυτά η Δρόσω. Που με την επιπολαιότητα της νιότης και της ομορφιάς της θα γίνει ο δούρειος ίππος της ίδιας της της οικογένειας. Η αίτια που το δέσιμο των τριών κοριτσιών θα σπάσει για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Οι σχέσεις των τριών αδελφών θα υποστούν μεγάλο πλήγμα, όμως το τρομερό μυστικό του φόνου που τις ενώνει θα κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη για πάντα από πάνω τους. Και όταν η αλήθεια έρθει στο φως, η διέξοδος θα είναι μία…

Να κοιτάξουν η μία την άλλη στα μάτια και να αποφασίσουν αν όσα τις ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που πλέον τις χωρίζουν.

Πηγή: MYtv