Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με Δρόσω και Κωνσταντή;

Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής κατάλαβαν πως έχουν πολύ σκοτεινό παρελθόν στις Άγριες Μέλισσες και έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα σε βαθμό που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν και να δεχτούν ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, όμως μπαίνει πραγματικά τέλος ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται με πάθος; Φυσικά και όχι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό «Τηλέραμα», η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους να αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Άγριες Μέλισσες

Οι εχθροί και τα εμπόδια που θα συναντήσουν στις Άγριες Μέλισσες θα είναι πολλά και μένει να δούμε αν θα αντέξουν ή αν ακόμα ένα θανατικό θα βάλει δραματικό τέλος στη ρομαντική τους ιστορία.

Ο Νικηφόρος δεν θα αφήσει την Ασημίνα απροστάτευτη

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος βρήκαν την ισορροπία στο θέμα της κηδεμονίας του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνη με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο παιδί και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν.

Έχοντας διώξει τους γονείς του από τη ζωή του, ο Νικηφόρος έχει πια καταλάβει πως οικογένειά του, πέρα από την Ασημίνα με τον μικρό, είναι και η Δρόσω, η Ελένη και ο Λάμπρος και φυσικά τα αδέλφια του, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη, με τους οποίους θέλει να χτίσει μια ακόμα πιο ισχυρή σχέση στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες

Στην καρδιά του υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει. Παράλληλα, η Ασημίνα σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια…

Αναλαμβάνει λοιπόν δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη.