Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στην 3η σεζόν;

Ελένη Καρακάση

"Γίνεται χαμός στις Άγριες Μέλισσες!", λέει η Ελένη Καρακάση για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και για 3η σεζόν και η Ελένη Καρακάση δέχεται βροχή ερωτήσεων για τις εξελίξεις στη σειρά, από τους συντελεστές της εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

«Όταν διαβάζω τα σενάρια λέω «δεν φαντάζεστε τι θα γίνει παρακάτω»! Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, ήρθε πολύ ξαφνικό αυτό το πράγμα. Και θα δείτε και άλλα πράγματα, δεν μπορώ να σας πω αλλά γίνεται χαμός», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Για το τι ακριβώς θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες του χρόνου, η Ελένη Καρακάση είπε τα εξής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα να δούμε του χρόνου την ιστορία στην πολύ αρχή της, θα πρέπει να βρεις τους ηθοποιούς στην πολύ νεαρή τους ηλικία. Έγινε ένα επεισόδιο που ήταν ένα μεγάλο φλας μπακ στο 1920. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πας όλη σου τη σειρά στο 1920.

Νομίζω ότι θα δούμε τη φυσική συνέχεια. Χρονικά είμαστε στο 1966 και το 1967 ήρθε η Χούντα, οπότε μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Φαντάζομαι ότι, όπως έγινε και πέρυσι που κάποιοι ρόλοι που ήταν πολύ στα κόκκινα πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω αν θα γίνει και φέτος αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανανέωση».