Άγριες Μέλισσες: Τι λέει ο «Κωνσταντής» για τον «Γιάννο»;

Γιάννης Κουκουράκης

"Ο Γιάννος είναι εκπληκτικός ηθοποιός και πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που είχα σκηνές μαζί του".

Ο Γιάννης Κουκουράκης φέτος μας συστήνεται ως «Κωνσταντής Σεβαστός» στις Άγριες Μέλισσες. Η σειρά αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο αλλά η καθημερινότητα του ηθοποιού δεν έχει αλλάξει, καθώς: «Προσωπικά η ζωή μου δεν έχει αλλάξει γιατί είμαι σε ένα πλατό ή στις πρόβες ή στο σπίτι μου να κοιμάμαι. Νομίζω ότι δικαιώνονται οι κόποι των ανθρώπων που πίστεψαν στο σενάριο και μετά σε μας και οι δικοί μας».

Ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου (Ιωάννης Αθανασόπουλος). Τι μηνύματα εισπράττει ο ηθοποιός από τον κόσμο;

«Δέχομαι μηνύματα πολλά και διάφορα, θετικά. Δεν έχω δεχθεί μηνύματα αντιπάθειας απέναντί μου λόγω του Γιάννου. Ο Γιάννος είναι εκπληκτικός ηθοποιός και πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που είχα σκηνές μαζί του«.

«Ο Κωνσταντής είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε χωριό. Επειδή έχω μεγαλώσει κι εγώ σε χωριό, καταλαβαίνω πολλά από αυτά που μπορεί να κάνει. Νομίζω ότι στις επαρχίες πολλές φορές υπάρχει μια πολύ σκληρή μάσκα και πίσω από τη μάσκα κρύβονται πολλά πράγματα, ευαισθησίες, ανασφάλειες», λέει ο Γιάννης Κουκουράκης.