Άγριες Μέλισσες – Τι γράφει το γράμμα που έστειλε η Μυρσίνη στον Δούκα;

Άγριες Μέλισσες

Πώς αντιδρά ο Δούκας όταν το διαβάζει; Η σκηνή που θα προβληθεί απόψε στις Άγριες Μέλισσες...

Η Μυρσίνη στέλνει ένα γράμμα στον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες, στην προσπάθειά της να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του και να ανατρέψει το κλίμα, μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει ο Κυπραίος για τις τη σχέση τους. Η ίδια παριστάνει την ανήξερη, μέχρι στιγμής.

Η επίμαχη σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες προβλήθηκε στο Πρωινό:

Αγαπημένε μου,
καταλαβαίνω ότι πρέπει να φυλαχτείς για να μη σε εντοπίσουν και σέβομαι την απόφασή σου, όσο και αν με πονάει που απέκλεισες κι εμένα και δεν μπορώ να σε δω έστω και λίγο, αλλά μου λείπεις τόσο πολύ!
32 χρόνια γάμου σε κάνουν να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, το να σε έχω δίπλα μου, να κοιμάμαι και να ξυπνάω στο πλευρό σου, να νιώθω τη ζεστή αγκαλιά σου… Ποτέ δεν πίστεψα αγάπη μου ότι θα τα χάσω όλα αυτά. Είναι σαν να λείπει η μισή μου καρδιά, φοβάμαι μακριά σου, κρατιέμαι κάθε μέρα από τη σκέψη σου για να προχωρήσω.
Ξέρω πως πρέπει να είμαι δυνατή μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, αλλά σε χρειάζομαι, έχω ανάγκη να σε δω, να σε αγγίξω. Ελπίζω να μου το επιτρέψεις σύντομα, έστω για μια στιγμή. Μπορεί να χάσω τα πάντα, αλλά όχι την ανάγκη που νιώθω για σένα. Σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μας.
Παντοτινά δική σου
Μυρσίνη

«Δεν θα γλιτώσει από τα χέρια μου. Στ’ ορκίζομαι! Αγάπη μου!», μονολογεί ο Δούκας στη συνέχεια και σκίζει τη φωτογραφία της Μυρσίνης στο κρεβάτι του Κυπραίου.

Η αντίδραση του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες δεν θα είναι η αναμενόμενη.