Άγριες Μέλισσες: Θα σκορπίσουν στο Διαφάνι τον τρόμο και το θάνατο

Άγριες Μέλισσες

Το «αχτύπητο δίδυμο» που θα φέρει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες.

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες είδαμε τον Ακύλα να εμφανίζεται για πρώτη φορά απέναντι από τον Μελέτη που ήθελε να του δώσει ένα φυλαχτό του αδερφού του, που σκοτώθηκε από την καραμπίνα του Μιλτιάδη όταν εισέβαλε στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Ο Ακύλας ορκίστηκε να εκδικηθεί τους ανθρώπους που έστειλαν τον Αχιλλέα στον άλλο κόσμο. Και επειδή ο Μιλτιάδης δεν ζει πια στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας θα στρέψει το δολοφονικό του μένος στους άμεσους συγγενείς του.

Άγριες Μέλισσες

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό «Τηλέραμα», ο Μελέτης θα γίνει το δεξί του χέρι και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τις βρομοδουλειές του, επιτρέποντας στον Ακύλα να δείχνει προς τα έξω ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος. Με τον τρόπο αυτό θα στήνει παγίδα στα ανυποψίαστα θύματά του. Ο Λάμπρος και η Ελένη θα είναι από τους πρώτους στις Άγριες Μέλισσες που θα μπουν στο στόχαστρό του, με ολέθριες συνέπειες για το μέλλον τους.

Άγριες Μέλισσες

Ο πιο σκληρός και αδίστακτος Μελέτης που έχουμε δει μέχρι σήμερα στις Άγριες Μέλισσες μαζί με τον Ακύλα θα κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο, που θα φέρει τα πάνω κάτω, σκορπώντας τον τρόμο και το θάνατο στο Διαφάνι.

Το μέλλον για Μυρσίνη και Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Απομονωμένοι στη Λάρισα, μακριά από το χωριό, όπου έδειχναν τη δύναμή τους και σκόρπιζαν το φόβο στους κατοίκους του, ο Δούκας με τη Μυρσίνη προσπαθούν να σταθούν πάλι στα πόδια τους στις Άγριες Μέλισσες. Τρόπος να επιστρέψουν στο Διαφάνι δεν υπάρχει, καθώς τους εξανάγκασαν σε φυγή σχεδόν με λιντσάρισμα. Ακόμα και τα παιδιά τους, τους γύρισαν την πλάτη.

Άγριες Μέλισσες

Οι δυο τους είναι σε απόγνωση, μέχρι που ένα παράθυρο αισιοδοξίας ρίχνει λίγο φως στη μαυρίλα του άδειου σπιτικού τους. Οι γνωριμίες του ζευγαριού με το καθεστώς των συνταγματαρχών τον γλιτώνουν από τη δίκη για το φόνο του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες και του δίνουν τη δύναμη να επιστρέψει στο χωριό με το κεφάλι ψηλά για να διεκδικήσει την περιουσία που άφησε πίσω του.

Στην ατζέντα των δύο γονιών είναι φυσικά να κερδίσουν και τα παιδιά τους, κάτι που όμως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού εκείνα δεν θέλουν να τους βλέπουν μπροστά τους.