Άγριες Μέλισσες: «Θα έκανε συμφωνία και με τον διάβολο για να τον σώσει»

Άγριες Μέλισσες

Ένας ήρωας αλλάζει πολύ στις Άγριες Μέλισσες...

Τη φετινή σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, ο Κυριάκος είναι έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό και να φέρει τα πάνω – κάτω για να σώσει τον γιο του. Το αν τα καταφέρει ή όχι είναι ένα μεγάλο στοίχημα που, όπως παραδέχεται ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Μαρία Ανδρέου, θα τον αλλάξει για πάντα.

Τι θα κάνει ο Κυριάκος για να βγάλει το γιο του από αυτό το κολαστήριο;
Ο Κυριάκος, ως πατέρας θα τα φέρει όλα ανάποδα. Θα φιλήσει κατουρημένες ποδιές, αρκεί να δει τον γιο του και να τον φέρει πίσω στο χωριό. Δεν ξέρω αν θα φύγει και με τα πόδια, με τρένα και καράβια για να πάει να τον βρει.

Και η Ουρανία πονάει για τον Μπάμπη και πάει στον Σαραντόπουλο, τον έμπορα που την είχε ερωτευτεί, για να ζητήσει βοήθεια…
Είναι μια κίνηση που δεν θα του αρέσει καθόλου του Κυριάκου, το να παρακαλέσει, δηλαδή, η γυναίκα του τον Σαραντόπουλο, αυτόν που ήθελε να του κλείσει το σπίτι και να την πάρει μαζί του, για το γιο του. Ο Σαραντόπουλος θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα παρακαλούσε ο Κυριάκος, η τελευταία πόρτα που θα χτυπούσε. Όμως, αυτό που κάνει η Ουρανία θα το μάθει αργότερα. Πέρα από τον Σαραντόπουλο, ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο προκειμένου να σώσει τον Μπάμπη.

Θα αλλάξει ο ήρωάς σας με όσα ζει φέτος;
Στα χέρια μου έχω πάρει δεκαπέντε επεισόδια μπροστά και βλέπω ότι ο Κυριάκος δεν θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε. Έχει επιπλέον τύψεις και ενοχές για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη και νιώθει ότι, ως πατέρας, πληρώνει το κακό που του έκανε με την άστατη ζωή του.