Άγριες Μέλισσες: Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι ταινίες με τεράστιες ανατροπές

Άγριες Μέλισσες

"Είναι επεισόδια φωτιά. Δεν έχουμε ξανακάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες", αποκαλύπτει ο Λευτέρης Χαρίτος.

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζουν ένα συναρπαστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει όσα μπορεί, στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη.

«Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά.

Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ.

Πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει.

Το φινάλε είναι συναρπαστικό, Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση, μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα», αποκαλύπτει ο Λευτέρης Χαρίτος για το φετινό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες.

Είσοδο στη σειρά κάνει και ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο σκηνοθέτης λέει για τον ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Πώς θα είναι ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες;

«Η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται σε πάρα πολλά μέρη, ένα από αυτά τα μέρη είναι και η Λέρος. Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια, είναι μια καινούρια σειρά υπό μία έννοια. Ξεκινάμε από την αρχή. Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ. Όλοι κουβαλάνε πράγματά τους, φυσικά, αλλά η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους. Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα», λέει ο Λευτέρης Χαρίτος.