Άγριες Μέλισσες – Συντετριμμένη η Ελένη από τον θάνατο του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες

Καταρρέει η Ελένη όταν μαθαίνει τα νέα από τον Λάμπρο. Συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες...

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε και οι εξελίξεις συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μετά την αυτοκτονία του Κυπραίου, ο Λάμπρος μεταβαίνει στη φυλακή και μεταφέρει τα μαντάτα στην Ελένη. Εκείνη καταρρέει.

Δείτε τη συγκλονιστική σκηνή, όπως μεταδόθηκε στο Πρωινό:

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου.

Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς.

Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.