Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το αποψινό μακελειό

Άγριες Μέλισσες

Παραδίνεται στις φλόγες το Διαφάνι! Ποιοι θα μείνουν ζωντανοί στις Άγριες Μέλισσες;

Λίγο πριν από τον φετινό τους επίλογο, οι Άγριες Μέλισσες έρχονται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1,  με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και οι φλόγες ξεκίνησαν να καίνε στο χωριό. Πανικός επικρατεί για όλους τους κατοίκους και οι αδερφές Σταμίρη είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον χειρότερό τους εφιάλτη. Ο Μελέτης ενορχηστρώνει όλη την επιχείρηση κι η Ανέτ εξοργίζεται μόνο με την ιδέα ότι αυτός θα προκάλεσε την καταστροφή. Ο Δούκας ανήμπορος να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη, που προκάλεσε η γυναίκα του, δέχεται τις κατηγορίες καθώς οι φλόγες ρημάζουν τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες.

Όλοι τρέχουν να ξεφύγουν από το κακό και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιος θα βγει αλώβητος. Οι αδερφές Σταμίρη, αρματωμένες, νιώθουν την απειλή να πλησιάζει και να χτυπά την πόρτα τους. Και μετά πανδαιμόνιο κι ουρλιαχτά, που προμηνύουν ένα φινάλε γεμάτο αίμα και θάνατο.

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του…

Όπως γνωρίζουμε ήδη από τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ θα πέσουν νεκροί. Ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο με τον οποίο θα χαθούν. Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, έδωσε το δικό του σπόιλερ για το θάνατο του Μιλτιάδη.

«Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος,  και θα ξεψυχήσει. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν», είπε για τις Άγριες Μέλισσες,