Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική ερμηνεία, όταν η Δόμνα επιστρέφει το δαχτυλίδι στον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες

Μοναδική σκηνή από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Μεταξύ όλων όσων θα παρακολουθήσουμε είναι και μια συγκλονιστική σκηνή, όταν η Δόμνα επιστρέφει το δαχτυλίδι στον Κωνσταντή. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό:

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της;

Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του;

Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου.