Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μυστικό του Μιλτιάδη διαλύει Δούκα και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες

Η μεγάλη αποκάλυψε που κάνει ο Μιλτιάδης στις Άγριες Μέλισσες, βόμβα στα θεμέλια των Σεβαστών!

Όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, αναμένεται να δούμε πολλά κουβάρια να ξετυλίγονται και πολλά μυστικά να βγαίνουν στο φως με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους ήρωες.

Ο Δούκας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή πάλη με τους αγρότες. Ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, θα ταχτεί στο πλευρό του πατέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Όμως, θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών. Εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρει αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι. Όμως, σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μια στάση αναμονής. Είναι οργισμένος, είναι έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν αργεί να έρθει μια πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και γιου.

Στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους…