Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο νέος θάνατος του Γιάννου

Άγριες Μέλισσες

Τι επιθυμεί στις Άγριες Μέλισσες ο Γιάννος για την Δρόσω και τον Κωνσταντή;

Η φετινή σεζόν στις Άγριες Μέλισσες στιγματίστηκε από την ψυχολογική κατάρρευση του Μιλτιάδη, που οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο και τα οράματά του με τον αδικοχαμένο γιο του, τον Γιάννο. Τα οράματα αυτά συνεχίστηκαν και ακολούθησαν τον Μιλτιάδη και στη μετέπειτα ζωή του. Πλέον, δεν παίρνει πάλι τα φάρμακά του και αποτελεί κίνδυνο τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους δικούς του. Η κάθαρση όμως βρίσκεται κοντά.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες, στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Βασίλης Ανδριτσάνος, στα συγκλονιστικά επεισόδια που γυρίζονται τώρα και θα δούμε μετά το Πάσχα, ο Μιλτιάδης δρομολογεί τις εξελίξεις ώστε να μάθουν όλοι τι πραγματικά συνέβη. Βάζει, λοιπόν, το δικό του τέλος σε αυτό το οικογενειακό δράμα και με ένα τρόπο σκοτώνει ξανά τον Γιάννο, ώστε να μπορέσει επιτέλους η ψυχή του να βρει γαλήνη. Ταυτόχρονα με το παιδί του, θα βρουν δικαίωση και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση και μετάνιωσαν για τις πράξεις τους, αλλά μόνο αυτοί.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη που δίνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο περιοδικό Τηλεθεατής, μιλάει για τον ρόλο του Γιάννου και απαντά τι θα ήθελε εκείνος για την Δρόσω και τον Κωνσταντή.

Η επιστροφή του Γιάννου συνδυάστηκε με την αποκάλυψη μιας πιο σκοτεινής πλευράς του χαρακτήρα του.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος βλέπουμε μόνο τη σκοτεινή πλευρά του. Εμφανίζει την πιο κακή πτυχή του χαρακτήρα του, αλλά, ουσιαστικά, είναι δικαιολογημένο, αφού αυτό που βλέπετε είναι οι σκέψεις του Μιλτιάδη. Οι ενοχές που μπορεί να νιώθει, η προσμονή και η επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για τον γιο του.

Θα βρει τελικά τη δικαίωση που αναζητά;
Πιστεύω πως ναι. Περίμενε ένα χρόνο, θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα βρει τη δικαίωση.

Τι θα ήθελε ο Γιάννος για τη Δρόσω;
Είναι μια ηρωίδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και αν ζούσε ο Γιάννος σίγουρα θα ήθελε το καλό της, το οποίο είναι μάλλον να συνεχίσει τη ζωή της με τον Κωνσταντή.