Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο μεγάλος χαμός, ο πόλεμος, η φυλακή

Άγριες Μέλισσες

Αυτά που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες στις Άγριες Μέλισσες θα είναι συνταρακτικά!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι έχουν στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, τα spoiler για το τι θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες δεν λείπουν. Έτσι, πολλά ήταν αυτά που μάθαμε τις τελευταίες μέρες, με τα περισσότερα από αυτά να προκαλούν αίσθηση

Ο νέος πόλεμος στις Άγριες Μέλισσες

Είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου στην οικογένεια των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος. Με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξεις συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά στις Άγριες Μέλισσες την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι. Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

Η ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

Ξεκινάει η δίκη του Μάνου Βόσκαρη και αυτό θα είναι η βασική πλοκή στις Άγριες Μέλισσες που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτής, θα έχουμε μια καθοριστική επιστροφή από τα παλιά, του δεσμοφύλακα της Ελένης, του Λάζαρου Γκούμα. Θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του Μάνου Βόσκαρη, για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές Θεσσαλίας. Αυτό ανατρέπει τα πάντα. Ωστόσο, θα έχουμε και άλλη μία μεγάλη ανατροπή.

Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου. Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα…

Πρέπει να εξαφανιστούν από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας έχει μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, πως το κτήνος που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης, αλλά οι κινήσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα πως γνωρίζει την αλήθεια. Ωστόσο, ο Θέμελης ανακαλύπτει πως ο Δούκας ξέρει και η συμπεριφορά του είναι αυτή που τον τρομάζει ακόμα περισσότερο. Ο Θέμελης είναι σίγουρος πως ο Σεβαστός θα γυρέψει εκδίκηση. Μάλιστα, όπως θα δούμε, αυτός ο τρόμος τον έχει κυριεύσει και τον οδηγεί σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

Άγριες Μέλισσες

Ο Θέμελης προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη, καθώς πιστεύει πως ίσως κινδυνεύει κι εκείνη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας είναι και πάλι ένα βήμα μπροστά και του ζητάει να συναντηθούν. Θέλει να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Μεγάλη σύγκρουση για την Ασημίνα και την Δρόσω

Αυτή τη φορά, ο πόλεμος ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω κορυφώνεται με τραγικές συνέπειες για τις δύο αδελφές, που όμως δεν αφήνουν ανεπηρέαστες και τις οικογένειές τους. Όλα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το Διαφάνι και να μείνουν στο Παρίσι. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, όσο περνούν οι μέρες συμφωνεί πως είναι η καλύτερη λύση. Η απόφαση του ζευγαριού στις Άγριες Μέλισσες, όμως, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους.

Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω αντιδρά ακραία και δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα χάσει το παιδί της. Είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να πολεμήσει για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε. Μαζί με τον Κωνσταντή απευθύνονται σε δικηγόρο. Τις επόμενες μέρες στέλνει εξώδικο στην αδελφή της πως αν φύγουν θα διεκδικήσει το παιδί της. Τίποτα πια δεν μοιάζει να ενώνει τις άλλοτε αγαπημένες αδελφές. Η Δρόσω αρχίζει πόλεμο με την Ασημίνα δίχως γυρισμό. Εκείνη, από την άλλη, νιώθει ξανά τρόμο πως θα χάσει τον Σέργιο. Έτσι ετοιμάζουν κρυφά την αναχώρησή τους για το Παρίσι. Κάποια στιγμή, όμως, ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί θα γίνει ο μεγάλος χαμός.

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης;

Ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια είναι και η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης και ποιος είναι ο πατέρας τους παιδιού. Ο Μελέτης ή ο Γραμματικός; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μεγάλη κρίση στον γάμο της Πηνελόπης με τον Αλέξη. Έχει μάθει ότι είχε επαφές με τον Μελέτη, ενώ θα δούμε αργότερα ότι υπήρχε μια νύχτα πάθους μεταξύ τους και η Πηνελόπη μένει έγκυος. Ποιανού είναι τελικά αυτό το παιδί; Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από την τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα θα είναι αρκετά ευτυχισμένοι.

Ο Νέστορας και ο Προύσαλης φυλακίζονται στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Μεταξύ άλλων θα δούμε και την προσαγωγή στην ασφάλεια και φυλάκιση των Νέστορα και Προύσαλη, σχετικά με την υπόθεση του Θωμά Κυπραίου. Ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει τον παππού του από το κελί, ενώ ο πρώτος που θα αποφυλακιστεί θα είναι ο Προύσαλης, τον οποίο θα δούμε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τη Ρίζω. Για πρώτη φορά θα τους δούμε να έρχονται ουσιαστικά κοντά στις Άγριες Μέλισσες και η Ρίζω να του εκφράζει ανοικτά τα συναισθήματά της.