Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα τραγωδία για τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες

Σε σοκ όλη η οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες.

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένεια των Σεβαστών, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Μια τραγωδία θα συνταράξει συθέμελα για ακόμα μια φορά τη δυνατή οικογένεια του Διαφανίου.

Η Πηνελόπη, όπως ήδη γνωρίζουμε, είναι έγκυος. Μάλιστα, υπήρξε και διαφωνία για το αν το παιδί είναι του Αλέξη ή του Μελέτη. Υπήρξαν ερωτηματικά τα οποία δεν θα απαντηθούν ποτέ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες στο πρωινό, ο Αλέξης Μίχας: «Δυστυχώς, αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί. Έρχεται ένα τραγικό γεγονός για την οικογένεια των Σεβαστών. Μια απρόβλεπτη κατάσταση οδηγεί την Πηνελοπή στην αποβολή. Η οικογένεια παθαίνει σοκ. Καταρρέει ο Αλέξης Γραμματικός. Θα σταθεί στο πλευρό της συζύγου του, αλλά θα δούμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός τι συνέπειες θα φέρει για το ζευγάρι».

Όλα όσα θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 107: Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους; Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.

Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει στις Άγριες Μέλισσες και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.