Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η «σφαγή» των Σεβαστών

Άγριες Μέλισσες

Έρχεται η μεγαλύτερη σύγκρουση που έχουμε δει έως τώρα στην οικογένεια των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες.

Δούκας και Νικηφόρος σε πόλεμο μέχρι τέλους στις Άγριες Μέλισσες. Στα επόμενα επεισόδια, ο  Δούκας, σίγουρος πια για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε 6 χρόνια στην εξορία και στον εισαγγελέα, ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία για τον γιο του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, θα γίνει ένα μεγάλο οικογενειακό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι οι Σεβαστοί θα στρέψουν την πλάτη τους στον Νικηφόρο. Ο Δούκας του ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία και η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ίδιος θα προσπαθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του.

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 8 Απριλίου – Επεισόδιο 123: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη..

Οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…