Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κούκλα ηθοποιός που αναστατώνει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες

Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και θα προκαλέσει ταραχή σε κάποιους...

Η Σοφούλα θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της στις Άγριες Μέλισσες, μετά την καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη. Θα επιστρέψει στο πατρικό της και θα συνεχίσει να έχει συναισθήματα για τον Άγγελο. Ο Άγγελος, όμως, σκοπεύει να ξαναφτιάξει τη ζωή του μακριά της.

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε δύο κοπέλες να επισκέπτονται το καφενείο. Η μία από αυτές τις κοπέλες θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο, λέγεται Σταυριανή. Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος θέλει να προχωρήσει μαζί της. Το γεγονός αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ την Σοφούλα. Από τη μία αποδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, από την άλλη, όμως, φουντώνει η ζήλεια της και θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει.

Η Σταυριανή θα τα φτιάξει με τον Άγγελο. Θα συνεχίσουν μαζί όμως, ή όχι;

Τον ρόλο της Σταυριανής παίζει η Στεφανία Καλομοίρη, απόφοιτη του ΚΘΒΕ.

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 113: Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα. Ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές στις Άγριες Μέλισσες.

Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη.