Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη παλεύει για να σώσει ό,τι μπορεί

Άγριες Μέλισσες

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στον τρίτο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες;

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν για τις Άγριες Μέλισσες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου και ο μύθος πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμα μια φορά.

Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο. Όλοι οι χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες θα βιώσουν πρωτόγνωρες και επικίνδυνες καταστάσεις και θα χρειαστεί να υπομείνουν βασανιστήρια αλλά και δύσκολες στιγμές. Φυσικά, αυτά τα γεγονότα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους την Ελένη και τον Λάμπρο.

Η είσοδος και η εγκατάσταση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι πρόκειται να δημιουργήσει τρόμο στους κατοίκους. Ο Ακύλας υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθεί και ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος μπαίνει από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο του και ενώ εκείνος πιστεύει πως πια μπορεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή με την Ελένη, όλα ανατρέπονται.

Ο Ακύλας τον οδηγεί στην εξορία και συγκεκριμένα στην Λέρο. Ο Λάμπρος εξορίζεται και ο αποχωρισμός του από την Ελένη θα είναι μαχαιριά στην καρδιά. Το αγαπημένο ζευγάρι που πέρασε τόσα πολλά, όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MY tv, στον τρίτο κύκλο θα ζήσει χώρια. Η Ελένη μόνη της στο Διαφάνι θα παλεύει να σώσει όποιον μπορεί και ο Λάμπρος στο απομακρυσμένο νησί θα υποστεί βασανιστήρια.

Την ίδια στιγμή, στο Διαφάνι θα επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος της Ελένης. Πρόκειται για τον Ζάχο (ο Νίκος Κουρής θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο, όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο zappIT), έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος και στο παρελθόν υπήρξε ερωτευμένος μαζί της.