Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η απαγορευμένη σχέση αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στις Άγριες Μέλισσες...

Οι ήρωες στις Άγριες Μέλισσες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με νέες εκπλήξεις και εξελίξεις που τους αλλάζουν τη ζωή. Ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Δούκα, παράλληλα αποκαλύπτονται κάποιες… άβολες αλήθειες.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η Κορίνα έχει διαπιστώσει πως ο Μελέτης έχει πολλά μυστικά που αφορούν το παρελθόν του. Η Πηνελόπη είναι αποφασισμένη να τους θέσει όλους προ των ευθυνών τους προκειμένου να πληρώσουν για όσα έκαναν.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Πηνελόπη προσεγγίζει την Κορίνα και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη με όσα μαθαίνει. Σύντομα αυτή η αποκάλυψη φτάνει και στα αφτιά του Ακύλα. Όσο, όμως, και να θέλει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, εκείνον αυτό που τον απασχολεί είναι πώς θα καταφέρει να σώσει τον Δούκα από την καταδίκη.

Την ίδια ώρα στις Άγριες Μέλισσες, και ο Μελέτης έχει μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να τους ξεσκεπάσει. Μάλιστα, ο Μελέτης και ο Άγγελος θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια σφοδρή σύγκρουση.

Κι ενώ όλοι στην οικογένεια Μεγαρίτη είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη της σχέσης του Μελέτη με την ξαδέλφη του, στη δίκη ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.. Η σύλληψη ενός άντρας στις Άγριες Μέλισσες θα τον φέρει ένα βήμα από την ολοκληρωτική καταδίκη του.