Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα

Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη καταθέτει εναντίον του πατέρα της στις Άγριες Μέλισσες, κατηγορώντας τον και για τον θάνατο του Αλέξη μπροστά σε όλο το δικαστήριο. 

Η δίκη του Δούκα για τον θάνατο του Θέμελη αρχίζει στις Άγριες Μέλισσες με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Στο δικαστήριο φτάνουν για να καταθέσουν τα τρία παιδιά του και οι δύο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα. Ο Δούκας, όμως, δεν μοιάζει πια με τον άλλοτε σκληρό άντρα που δεν λογάριαζε τίποτα μπροστά στο συμφέρον του. Τον πονάει που βλέπει τα παιδιά του απέναντί του.

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας, προκειμένου να τον έχει στο χέρι, προσπαθεί να τον βοηθήσει να κερδίσει την εύνοια του χωριού. Τις επόμενες μέρες, η δίκη συνεχίζεται και είναι η σειρά της Πηνελόπης να ανέβει στο εδώλιο. Κι εκεί θα έρθει η χαριστική βολή στον Δούκα.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η Πηνελόπη έχει μεταμορφωθεί σε μία δυναμική γυναίκα αποφασισμένη να τιμωρήσει όποιον ευθύνεται για τον θάνατο τόσο του Θέμελη όσο και του Αλέξη και να δικαιώσει τη μνήμη του τελευταίου. Η κοπέλα καταθέτει εναντίον του πατέρα της κατηγορώντας τον και για τον θάνατο του Αλέξη μπροστά σε όλο το δικαστήριο.

Ο Δούκας, καταρρακωμένος από τις επιθέσεις των παιδιών του, δείχνει παραιτημένος. Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο που του έχει υποδείξει, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την υπεράσπιση του Δούκα, αν και ο τελευταίος προσπαθεί να τον πείσει να μην τον εγκαταλείψει.. Κι ενώ ο Δούκας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα στις Άγριες Μέλισσες.